The little bird design

Extrém esküvők – Ha bevállalós vagy, akkor halloweeni esküvő

2017. október 28. - Adél Kecskeméti

Szerintem a halloweenkor tartott esküvőnek is megvan az eleganciája, romantikája. Nyilván lesznek, akik azt mondják, „a nyugat majmolása...” de hiába: a posztban összegyűjtött képek tényleg hangulatba hozzák az embert.

 

5+1 dolog ami elengedhetetlen, egy halloweeni esküvőnél:

  1. Tök tök hátán (persze ízlésesen). Ha nem díszíted ki, a tök akkor is szuper dekoráció lehet - nem véletlenül az egyik kedvenc dekorelemem.

tokdekoracio.jpg

tok_dekoracio.jpg

  1. Teamécses plusz/vagy egyszerű, fehér gyertyák. Gyertyákkal mindent könnyen meghitté és romantikussá lehet varázsolni, miért lenne más ez egy esküvővel? Ha gyertyát mellőznéd, akkor helyettesítheted meleg fehér égősorral is.667195f92e28e0b8a5bf0fc35e99bd23.jpg
  2. Candy bar. Ha már halloween, akkor a „cukrot vagy csínyt/csokit vagy csalunk”-ból kiindulva mérhetetlen mennyiségű édesség. Ha a nyári esküvőket limonádé bárral fel lehet dobni, a halloweeni esküvőket miért ne lehetne cukorka pulttal?candy_bar.jpg
  3. Italok felszolgálása fiolákban.fiola.jpg
  4. Bevállalós párfotózás. Ha egyszer nem hétköznapi keretek között van kimondva az IGEN, a képek is legyenek rémesek (a jó értelemben)

    haloweeni_eskuvo.jpg

    halloweeni_eskuvo.jpg

eskuvo_haloweenkor.jpg

eskuvoi_foto_egyedi.jpg

   +1. A fent leírtak akkor tudnak a legjobban érvényesülni, ha a helyszín is jól megválasztott.

place_2.jpg

place.jpg

eskuvoi_helyszin2.jpg

blog_alairas2.png

 

 

 

 

Esküvőd ugyan nem lesz mostanság, de halloweeni hangulatba jöttél? Tessék egy kis segítség a tökfaragáshoz:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://thelittlebirddesign.blog.hu/api/trackback/id/tr2612928893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zoltankiricsi 2017.10.28. 22:53:52

sztem a snicceres bekarcolás arra jó, hogy a külső héja ne okozzon gondot, mert az néha kemény tud lenni. de alatta még ott van a termés húsa, annak kell nekimenni a hosszabb késsel.
süti beállítások módosítása