The little bird design

Esküvői ültetőkártyát szeretnél?

2018. december 07. - Adél Kecskeméti

Bár kezdetben csak meghívótervezéssel foglalkoztam, idővel ezekhez a megrendelésekhez kapcsolódóan sokféle kiegészítőt csináltam, így már ültetőből is van pár referenciamunkám. Egyrészt papírdizájn ez is, de itt már bejönnek más alapanyagok is, mint a fa, az üveg, meg később még ki tudja mi.  

Ültetőkorongok fából

 

Erdei esküvőhöz nagyon passzol a fából készített ültető. Ezek itt egy korábbi megrendeléshez születtek; ahogy láthatod, a vendégek nevét kézzel festem rá az általában előfestett, de minimum olajozott fára. Többféle fából, többféle méretben kérhető. 

fakorong_ulteto.png

fakorong_eskuvoi_ulteto.png

 

Hajtott kártya

 

img_20180730_221220-01.png

img_20180730_220209-01.png

 

Üvegből

 

Ha valami igazán nem tipikusat szeretnél tudd, üvegből is nagyon jó ültetőlapokat lehet csinálni. Ez itt épp asztalkártya, de kicsit lejjebb...

img_20180927_212019-01.png

 ... ezek itt pedig hexagon üveglapra írt, névre szóló ültetők. A technika ugyanaz: színre festem az üveg egyik oldalát, majd megírom a szöveges felét.

Cetlis ültetők

 

Minimalista, mégis művészi. Ha nem vinnéd túlzásba az ültetőkártyákat, de azért valami egyedivel kedveskednél a vendégeknek, van pár kézzel írt tippem papírból.

eskuvoi_ulteto_cetlire.png

ultetokartya.png

egyedi_eskuvoi_ulteto.png

 

Merített papírra

 

aztatott_papir.jpg

Hexagon ültetők

 

snapseed_1.png

img_20180907_221530-01.png

 

Egyelőre ezek a referenciáim ültetőkártyából, de a kínálat folyamatosan bővül. Ha megtetszett valamelyik, vagy ötletet adott egy hasonlóra, esetleg teljesen más elképzelésed van és rám bíznád a megvalósítását, keress bátran a thelbdesign@gmail.com email-címen, a honlapomon, a Facebookon vagy az Instán.

blog_alairas2.png

A bejegyzés trackback címe:

https://thelittlebirddesign.blog.hu/api/trackback/id/tr2714443034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása