The little bird design

Kézműves karácsonyi kísérőkártyát szeretnél?

2017. december 04. - Adél Kecskeméti

A TLB design főarculata a papír design (meghívók, névjegykártyák, egyéb ajándék kártyák, képeslapok, stb. tervezése-kivitelezés). Ezért arra gondoltam, hogy munkáimnak is szentelek egy-egy bejegyzést.

 

Karácsony közeledtével már szeptemberben megterveztem egy ajándék kísérőkártya-kollekciót, ami 15  különböző grafikájú 10,5 x 6,5 cm-es kártyákból áll. Egy csomagban 5 darab található, amit a megrendelő válogathat össze. Ezekkel még személyesebbé téve szeretteiknek szánt ajándékokat. 

22051094_1420246248052724_4415368815397044423_o.jpg

Az indíttatás ugyanaz, mint az esküvői meghívók esetében. Beleuntam abba, hogy a piac nem kínál sok egyedi, kreatív elképzelést. A papírnak, mint anyagnak manapság alapból nehéz életben maradnia, hát még inkább, ha a megművelt termék nem túl hívogató. Snassz, ami nem az egyszerűséget jelenti. A kevesebb néha több alapon, nagyon szeretem az egyszerű dolgokat. Ezért, ha teljes mértékben saját elképzeléseimet valósíthatom meg, szeretek a letisztultságra törekedni. 

Ezt tükrözik karácsonyi kis kártyáim is, amit az alábbi képeken megmutatok. 

Ha felkeltette érdeklődésed, küldj e-mailt az „Én” fülben található e-mail címre vagy írj üzenetet a TLB design Facebook-oldalán. Rendeléseket december 18-ig tudok fogadni/vállalni, hogy időben, még az ajándék csomagolásra megérkezzen a rendelt termék.

blog_alairas2.png

A bejegyzés trackback címe:

https://thelittlebirddesign.blog.hu/api/trackback/id/tr4313428399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása